(02) 824 0155 myynti@euro-keittio.fi

Toimitusehdot

Hinnat
Hinnat Tuotteiden hinnat sisältävät. alv 24 %. Pidätämme itsellemme oikeuden hinnanmuutoksiin, mikäli valuuttakursseissa, lähtömaan / Suomen valtion viranomaiskuluissa tai raaka-aineiden hinnoissa tapahtuu muutoksia.

Maksuehto
Laskujen maksuaika on 14 pv netto, tai sopimuksen mukaan. Maksu tulee suorittaa Euroina. Huomautusaika on 8 päivää. Käteismyynnistä ei peritä laskutus, – eikä muita toimituskuluja.

Yliaikakorko
Kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen.

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain. Toimitusaika varastopientavaroille tapahtuu yleensä 2 päivän aikana. Suurien kokonaisuuksien toimitusaika on enintään 6-7 viikkoa tilauksen saapumisesta. Mikäli tavarantoimittajaltamme jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi tai korvata tuote vastaavalla tuotteella.

Toimitus
Vapaasti varastossamme, Rauma, pakkauksetta tai sopimuksen mukaan.

Tilaus / toimitusmäärä
Teveko Oy:n tuotteet ovat koodattu. Vakiotuotteisiin kuuluu tietty määrä esim. hyllyjä, koreja. Lisät tuotteet tilataan erikseen (hyllyt, korit etc.).

Pientoimitukset
Alle 100 euron ostokset peritään käteisellä. Työstettäviin toimituksiin tulee15 euron käsittelykulu.

Laskutus
Toimituspäivän hintaan, ellei toisin ole sovittu.

Tuotevastuu
Emme ole vastuussa välillisistä vahingoista. Mikäli toimittamassamme materiaalissa on virhe, korvaamme ainoastaan virheellisen materiaalin osuuden. Emme vastaa vahingosta, joka johtuu tavaran viivästymisestä, virheellisyydestä tai vajaasta määrästä.

Takuu
Toimittamiemme tuotteiden takuu noudattaa valmistajan ilmoittamaa takuuaikaa ja – ehtoja. Takuu ei korvaa virheellisestä käytöstä aiheutuneita vahinkoja eikä tuotteen normaalia kulumista. Takuukorjaukseen liittyvät mahdolliset rahti- ja matkakustannukset eivät sisälly takuuseen.

Tavaran omistus
Tavaran omistusoikeus säilyy myyjällä siihen saakka, kunnes tavara ja toimitus on kokonaan maksettu. Vahinkoriski siirtyy ostajalle, vaikka tavaraa ei vielä olisikaan maksettu.

Reklamaatio
Reklamaatiokorjaukseen liittyvät mahdolliset rahti- ja matkakustannukset eivät sisälly hintaan.

Tavaran palautukset ja peruutukset
EKM tuotteilla ja tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Vahingoittumattomista vakiomittaisista tuotteista hyvitämme 70 % hinnasta. Tilauksen peruutus voidaan ottaa huomioon vain, jos se tehdään ennen kuin tilaus on pantu tuotantoon.

Tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa niille mainitun ajan. Ellei tarjouksessa ole mainittu voimassaoloaikaa, tarjous on voimassa 30 päivää.

Kuljetukset
Kuljetukset sovitaan tapauskohtaisesti. Kuljetusvakuutus kuuluu kuljetuksen hintaan.

Tietosuojakäytäntö
Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Asiakasrekisteriimme emme tilaustietoja ilman eri sopimusta syötä, mutta tilauksen tulosteen
arkistoimme niin elektronisesti kuin paperillakin siltä varalta, että tilauksen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

PIDÄTÄMME ITSELLÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN