(02) 824 0155 myynti@euro-keittio.fi

Suunnittelupalvelut

Saat asiantuntijoiltamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua:

  • Keittiösuunnitteluun
  • Kylpyhuonesuunnitteluun
  • Säilytystilojen suunnitteluun
  • Kodinhoitohuoneiden suunnitteluun

Keittiö- ja kalustesuunnittelussa käytämme valokuvamaista suunnittelujärjestelmää PLANIT FUSION LIVE:ä (Planit software). Suunnittelutyökalu näyttää keittiön aidon näköisenä, jonka avulla asiakkaan on helppo tehdä lopulliset päätökset. Tarkistamme ovien, ikkunoiden, ilmanvaihtokanavien, lämpöpatterien, pistorasioiden, sekä sähkö- ja vesijohtojen sijainnit, sekä teemme tarvittavat mittaukset.

Kirjallinen tarjous
Saat kirjallisen tarjouksen, josta näet kokonaiskustannukset. Asiantuntijamme kanssa voit keskustella vaihtoehdoista ja niiden vaikutuksesta hintaan.

Toimitus ajallaan
Kun tilauksesi on tehty, ryhdymme valmistamaan ja kokoamaan kalustepakettiasi. Toimitusaika on normaalisti 4-6 viikkoa. Meillä on myös nopeatilaus ovia mallistossamme, joita saat 2-3 viikossa. Saat kalusteet kotiisi valmiiksi koottuina, hyvin suojattuina ja silloin, kun on sovittu.

Takuu
Saat viiden vuoden toimivuustakuun. Noudatamme niin tuotevastuulakia kuin monia kansainvälisiä ja kotimaisia standardeja, jotka määrittelevät tiukat laatuvaatimukset.

Ympäristöystävällisyys
Energian säästäminen ja muu ekologinen toiminta ohjaavat enenevässä määrin kaluste- ja keittiösuunnittelua. Ekologisen käyttäytymisen ja luonnonmukaisuuden arvostamisen suosio kasvaa päivä päivältä. Ympäristöasioiden korostaminen on nähtävissä myös keittiömuodissa. Ekologisuuden huomiointi vaikuttaa niin materiaalien hankintaan ja valmistukseen, kodinkoneiden sijoitteluun, jätteiden lajitteluun kuin markkinointiinkin. KOTIMAINEN KEITTIÖ on aina ekologisempi vaihtoehto kuin ulkomainen. Kalustevalmistuksessamme on otettu huomioon ympäristöstandardin vaatimukset. Materiaalien, tuotantomenetelmien ja pakkausten valinnoissa on pyritty minimoimaan tuotteiden koko elinkaaren ympäristövaikutukset.